Lucrez ca si casiera la o firma privata .Din gresala am dat rest mai mult decat trebuia unei persoane fizice.....Cand mi-am dat seama era prea tarziu (la sfarsitul programului)....banuiesc ca este aceea persoana deoarece am vazut pe camerele video dar nu mai stiu exact ce bacnote i-am dat ...oricum era rest la 500 de lei si cred ca acelei persoane i-am dat cu 100 de lei in plus...
Am sunat pers. respectiva si mi-a spus ca nu stie sigur daca este adevarat deoarece nu a numarat banii in fata mea ( CORECT )......Dar ce as putea face in cazul in care la o privire mai atenta a camerelor...as putea demonstra ca ea a fost -vinovata-....nu stiu sigur....as putea cumva sa o conving sa-mi restiteie banii ?
Cum sa procedez? .....:((....oricum trebuie sa-i pun de la mine si mi-a afectat deja postul.....
Nu se evidentiaza intentia sau reaua credinta din partea cumparatoruluui,mai ales daca recunoasteti ca pe inregistrare se constata ca nu a numarat la casa restul primit
In situatia in care ,dvs si in baza inregistrarilor video aveti incertitudinea monezilor date rest,este justificata reactia persoanei suspectate
Interesant este faptul ca si persoana careia i-ati dat acest surplus de bani ne-a scris mai inainte.Pentru linistea dvs. , aflati ca a fosrt sfatuita sa va returneze urgent banii :)
Pe cat de mult m-am bucurat ...se pare ca doamna respectiva nu se va tine de cuvant....mai mult mi-a spus ca va veni sa vada inregistrarile ca nu crede ca este adevarat (telefonic )..as putea sa o conving cumva ? adica sa vina mai repede...mi-a spus ca va veni cand va avea timp......mai mult cred ca voi fi data afara pt. neglijenta....ce as putea sa fac si in cazul asta ?
Multumesc
Nu cred ca merita sa va pierdeti slujba pentru aceasta suma.Puneti banii de la dvs. si in viitor ar trebui sa fiti mai atenta.Ce sa va sfatuiesc, daca persoana nu va veni, sa ii facti plangere, sa o actionati in judecata? v-ar costa mai mult si ati pierde o gramada de timp.