sper ca ma incadrez bine postand aici.Ce raspundere au functionarii de la primarie in cazul unei file rupte dintr-un registru agricol din '56-'58?In '98 fila exista intreaga,noroc ca am pastrat copia,dupa ea s-a eliberat si titlu,sunt intr-un proces de incercare de anulare a unui TP si a trebuit sa facem pe detectivii sa descoperim fila rupta,de fapt fila 14 (pagina 1 exista)lipseste fila 15(pagina 1)pe care erau alte terenuri decat cele de pe titlu.Poate fi tras la raspundere cineva?eu cred ca e un caz destul de grav,fila a fost rupta mai mult ca sigur inainte de inceperea procesului(ei au depus fila falsa la dosar)
Pe mine nu ma dezamageste afirmatia dvs referitoare la atitudinea unui avocat ... doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :) . Sunt avocati si avocati ... de altfel, in toate profesiile intalnim acest gen de persoane.
sunt de acord cu dvs.,acesta a fost primul contact cu justitia(fara voia mea)>Va anunt ca dupa infatisarea de azi sunt vesela,au fost infranti cu propriile arme.Cu aceasta ocazie am constatat ca numai jumatate din terenuri au fost restituite. as mai putea cere diferenta?Terenurile figureaza in cererea lui tata din 1991.Eu cred ca tot primaria se face vinovata.
Inca odata aduc mii de multumiri intregii echipe a acestui site si multumesc lui D-zeu ca existati.
Registru agricol
dienusa
am fost azi la primarie si am ramas pur si simplu tampita.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ,registrele agricole din '56-'58 cum erau numerotate...pe file sau ... (vezi toată discuția)