avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU ODIHNA

an luna ianuarie 2011 am fost an CO pe 2010. PE 16 O1 2011 am fost chemat la servici MAI AVEAM CO PANA PE 3 02 2011 PE FLUTURASUL DE SALARIU AVEAM TOATA LUNA CO ACUM MAI AM DE LUAT 9 ZILE CO CUM SE PROCEDEAZA ACUM? MAI AM DREPTUL LA ZILELE DE CO NEEFECTUATE? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:50, 15 Martie 2011
Aveti dreptul. Le puteti lua la cerere in baza rechemarii din co, sub forma de recuperare co neefctuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna claudiu74 claudiu74 Buna ziua, Eu si oamenii din subordine am mai avea de executat un rest de 15 zile concediu odihna din anul 2009. In luna ianuarie 2010 am fost chemati la ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat logabv logabv Buna ziua. In decembrie 2018 aveam 15 zile de CO ramase din 2017 care s-au sters la sfarsitul lui 2018 (fara a luat efectiv CO, pe fluturas nu apar). Este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)