avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare minor

Buna seara, doresc sa stiu daca unui minor i se poate vinde un apartament si daca da, cand poate minorul sau reprezentantul legal (parintii) sa il vanda.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
n_aly_e, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 22:04, 15 Martie 2011
Apartamentul apartine minorului? daca da, instrainarea lui ( a apartamentului) se poate face doar cu incuviintarea prealabila a autoritatii tutelare, care va decide daca acest lucru este in interesul minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile familiei ... Adriana-Corina Adriana-Corina buna...am o foarte mare problema....sunt minora..am 17 ani si 6 luni sunt orfana de amandoi parintii..mama a decedat in urma cu 11 ani..iar tata in data de ... (vezi toată discuția)
Mostenire minori Theodor12a Theodor12a Buna ziua, Sunt tatal a doi minori, divortat si nerecasatorit si detinator al unui apartament. Deoarece am aflat ca sufar de o boala si este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare apartament pe minori M-ar interesa daca se poate cumpara un apartament pe numele a doi copii minori. (vezi toată discuția)