avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desi sunt angajat nu am primit salariul de 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desi sunt angajat nu am primit salariul de 2 luni

Sunt angajata unei societati comerciale cu profil comert si de 2 luni nu am primit nici un ban.In data de 28.02.2011am fost informati ca punctul de lucru se inchide si noi suntem in preaviz pana in data de 29.03.2011iar drepturile salariale restante vor fi achitate candva.
Intrebarea mea este cum ne putem recupera aceste drepturi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 16 Martie 2011
Initial discutati direct cu responsabilii unitatii ai carei angajati sunteti
In caz de dezinteres ,sau raspuns nesatisfacator ,sesizati oficial ITM
scristinaliliana a scris:

Sunt angajata unei societati comerciale cu profil comert si de 2 luni nu am primit nici un ban.In data de 28.02.2011am fost informati ca punctul de lucru se inchide si noi suntem in preaviz pana in data de 29.03.2011iar drepturile salariale restante vor fi achitate candva.
Intrebarea mea este cum ne putem recupera aceste drepturi?

Puteti depune o sesizare la ITM si/sau sa initiati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii restante ancutzav ancutzav Care sunt caile legale prin care imi pot recupera salariile restante? Incepand cu luna iulie, angajatorul nu a mai virat drepturile salariale (carte de munca + ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca cu desfiintarea postului dana rod dana rod Buna ziua. Angajatorul mi-a spus ca-mi desface CM cu desfiintarea postului.(cred ca in baza art 65 din legea 53/2003, ma insel?). Dar mai am ceva salarii ... (vezi toată discuția)
Articol 65 al1. codul muncii manu1963 manu1963 Am primit instiintare de la firma la care lucrez ca, la finalul unei perioade de preaviz de 20 de zile imi inceteaza contractul de munca individual in temeiul ... (vezi toată discuția)