avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii restante

Care sunt caile legale prin care imi pot recupera salariile restante? Incepand cu luna iulie, angajatorul nu a mai virat drepturile salariale (carte de munca + drepturi autor). In aceasta situatie sunt toti angajatii societatii. Ce putem face legal pentru a ne recupera banii? Caror instante ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:27, 18 Octombrie 2010
Initial sesizati oficial ITM
Ulterior ,promovati plangere la Tribunalul responsabil locatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi sunt angajat nu am primit salariul de 2 luni scristinaliliana scristinaliliana Sunt angajata unei societati comerciale cu profil comert si de 2 luni nu am primit nici un ban.In data de 28.02.2011am fost informati ca punctul de lucru se ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale dupa incetarea cim cu acordul partilor livoprea73 livoprea73 dupa incetareaa CIM administratorul firmei refuza sa-mi plateasca salariul pe luna iunie si zilele de concediu aferente perioadei 01.01.2012-05.07.2012 ... (vezi toată discuția)
cum sa-mi recuperez drepturile salariale andrutagrup andrutagrup am lucrat la o firma particulara din luna iulie 2010, iar de la 01 aprilie 2010 am incetat contractul de munca cu acordurile partilor, dar pe luniile ianuarie, ... (vezi toată discuția)