avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Certificat de inregistrare in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Certificat de inregistrare in scopuri de TVA

Daca firma este infiintata in 1998 si de la inceput este platitoare de tva, dar nu are acel certificat de inreg.in scopuri de Tva?
Ce este de facut?

Astept un sfat de la dumneavoastra deoarece acum aflu ca pentru fiscalizarea casei de marcat la un punct de lucru deschis recent, imi trebuie acest certificat si nu stiu ce trebuie facut?
Aveti CIF cu RO?
Da Codul Fiscal este Cu RO in fata.
Ele trebuiau ridicate de la finante, s-au emis automat.
Mergeti si intrebati acolo: daca nu l-ati ridicat poate se gaseste acum, daca nu-l mai gasesc solicitati duplicat.
Multumesc mult.
Deci trebuie sa trimit juristul nostru din Oradea sa il ridice de acolo. Pt ca acolo are sediul social firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate -va rog un rasp. alexadutu alexadutu buna ziua o casa de marcat taxi cumparata de la distribuitor cu factura+chitanta , iar pe factura este trecut cnp-ul , nu o mai pot folosi? de doi ani ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare roxanag roxanag O firma A (RO)-,inregistrata in scopuri de tva ,achizitioneaza marfuri de la B(GERMANIA,pj inreg.in scopuri de tva,pe care le revinde unei firme C(RO,pj ... (vezi toată discuția)