avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprinderea individuala - Denumire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprinderea individuala - Denumire

Buna ziua,
Doresc sa-mi infiintez o Intreprindere individuala. Cerand informatii la Registrul Comertului, mi-au spus ca denumirea acesteia, va fi numele meu. Eu as vrea sa-i dau o denumire...mai comerciala. Ma gandesc ca voi fi nevoita sa-mi fac reclama, si spunandu-i Popescu Elena, suna cam..general. Adica, de ce nu se poate da o denumire ca la Srl-uri?

Si o alta intrebare: Daca pe ii, se poate face comert intracomunitar? Si daca se desfasoara intre tari membre UE, ce implica asta. Ma refer la formalitati de vama. Asta nu se mai numeste import-export?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
nuti_m, utilizator
Cel mai recent răspuns: nuti_m , utilizator 20:14, 16 Martie 2011
Ca II sunteti obligata sa folositi numele dvs urmat de II.
Daca doriti o denumire mai comerciala infiintati un SRL.
Multumesc pentru raspuns. la cealalta intrebare, am gasit raspuns pe site-ul vamii romane.
Topicul se poate inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export CMan CMan Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala? IPS IPS AS VREA SA DESCHID O AFACERE CARE SE OCUPA CU MONTAREA SI ANTRETINEREA UNOR APARATE DE AER FRESH(ODORIZATOARE),LA HOTELURI ETC . DACA STIE CINEVA CUM E MAI ... (vezi toată discuția)
Acord ceta ue - canada Sofokle Sofokle Salutare, Am cautat pe forum si nu am gasit discutii pe acest subiect asa ca incep eu acest topic. Odata cu semnarea acordului CETA intre Canada si UE ... (vezi toată discuția)