avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare la momentul actual in vederea angajarii unei persoane in domeniul constructiilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:11, 16 Martie 2011
- Copii acte de indentitate ( CI, certificat nastere si casatorie ),
- Copii acte studii,
- adeverinta medic de familie cu " apt de munca"
- copia cartii de munca si a altor adeverinte ce atesta vechimea in munca pentru calcului sporului de vechime,
- cazier ( daca il considerati necesar ),
- copie permis conducere ( daca il considerati necesr ),
- curriculum vitae

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane strajerus strajerus buna ziua doresc sa stiu ce documente detine dosarul de personal al angajatului va multumesc (vezi toată discuția)
Dosar angajare alt oras antivirus13 antivirus13 Buna ziua! Am o oferta de job in Bucuresti, iar eu sunt din Alba Iulia si as dori sa accept acel post insa fiind o distanta destul de mare as prefera sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)