avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOSAR ANGAJARE ALT ORAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOSAR ANGAJARE ALT ORAS

Buna ziua!
Am o oferta de job in Bucuresti, iar eu sunt din Alba Iulia si as dori sa accept acel post insa fiind o distanta destul de mare as prefera sa stiu din timp daca e nevoie de cazier judiciar din localitatea de resedinta si ce acte mai sunt necesare pentru angajare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 04:27, 8 Ianuarie 2015
și de unde vreți să știm noi ce acte se cer pentru angajare? întrebați angajatorul!
in general se cer: carte identitate (copie); diplome studii; atestate/autorizatii/etc (in copie, dar sa aveti si originalul, sa-l aratati) eventual necesare pt acel loc de munca; curriculum vitae; adeverinta de la ultimul angajator (copie); adeverinta medicala (de la med de fam) ca sunteti apt pt acel loc de munca (depinde de pretentiile angajatorului); cazier judiciar in anumite domenii e obligatoriu in altele depinde de angajator;
evitati sa predati actele in original;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Angajare ILENIA ILENIA Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare la momentul actual in vederea angajarii unei persoane in domeniul constructiilor. Va multumesc! (vezi toată discuția)