avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Resurse umane - angajarea unei persoane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Resurse umane - angajarea unei persoane

angajarea unei persoane
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 20 Noiembrie 2013
I se cer viitorului angajat actele originale ( pt. verificarea autenticitatii) + copie C.I., copie certificat nastere, copii diplome studii, adeverinta de la angajatorul precedent care atesta activitatea desfasurata la acesta, vechimea in munca, in meserie sau in specialitate, curriculum vitae .
Apoi se intocmeste c.i.m. si se transmite prin revisal cel tarziu cu o zi inaintea inceperii activitatii a persoanei respective .
Ce doriti de fapt sa aflati, procedura de angajare sau ce acte se solicita pentru angajare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru a angaja muncitori la intreprinderea mea individuala? Bibijoe Bibijoe Am o intreprindere individuala, si vreau sa angajez 2 muncitori.Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pentru a putea sa le fac contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)