avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este obligat angajatorul sa ma primeasca la serviciu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este obligat angajatorul sa ma primeasca la serviciu dupa 2 ani de conc. mat.?

Eu sunt in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani din vara anului trecut si va rog sa-mi spuneti daca sigur este obligat angajatorul sa ma primeasca la locul de munca dupa 2 ani, conform vechiului cod al muncii? Sau, ma trezesc ca refuza sa ma primeasca la locul de munca dupa noul cod al muncii! In momentul in care am introdus cererea de suspendare a contractului de munca era in vigoare vechiul cod care obliga angajatorul sa ma primeasca.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:04, 16 Martie 2011
Se pare ca modificarile la codul muncii nu le-ati citit cum de altfel multi nu le-au citit dar protesteaza. Nu se modifica nimic in acest sens. Numai daca postul a fost desfiintat intre timp angajatorul va poate propune alt loc de munca sau va poate concedia cu drept de a va inscrie la somaj dar asta nu are legatura cu modificarile.
Proiectul modificari codului muncii puteti citi aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la servici din concediul de maternitate vivien2008 vivien2008 Buna ziua Urmeaza ca in 2 luni sa-mi expire concediul de maternitate. Postul meu intre timp a fost desfiintat. Urmeaza sa fie vacant un post asemanator celui ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de cresterea copilului miutaradu miutaradu Intrebare- dupa cei 2 ani de cresterea si ingrijirea copilului societatea este obligata sa te primeasca la serviciu pe acelasi post pe care l-ai avut inainte? (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea concediului de crestere copil de pina la 2 ani bogdan_andrei_s bogdan_andrei_s buna ziua am o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns cit mai repe,daca se poate pe data de 9.02.2011 face copilul 2 ani si trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)