avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă M.Of. 182, partea I / 15.03.2011 - adevar sau ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

M.Of. 182, partea I / 15.03.2011 - adevar sau provocare?

Legea pentru comemorarea dezrobirii romilor din Romania:
- 11.03.2011- cu nr. 28, de catre forul legislativ;
- 10.03.2011- cu nr. 269, DECRET de promulgare.

Informatiile sunt din editia electronica a M.Of.

ESTE POSIBIL ?

Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 12:33, 20 Martie 2011
liamic43,a scris:

Dar poate, putem sa discutam despre "craisorul muntilor",Avram Iancu, unul din fruntasii intelectualitatii romanesti, care a luptat pentru emancipare sociala si nationala,care a comandat armata romanilor transilvaneni impotriva lui Kossuth.
Este unul din eroii neamului romanesc si in tara lui, nu este comemorat ci "spanzurat".Putem discuta gestul?

Evident ca putem discuta despre Avram Iancu si tot ce a facut el pentru neamul romanesc,asta trebuia sa faca si televiziunile,istoricii,oamenii politici chiar.Nu sa ne arate la infinit imaginile " individului acela-certat cu...)ma abtin sa spun mai mult.Ati vazut ce atitudine a avut si in emisiune lui M.T.
Parerea mea este ca nu trebuia "bagat in seama"mai mult de atit .Pur si simplu,trebuia ignorat pe micile ecrane.Acum a capatat si mai mult curaj (spun curaj,pentru a evita calificativul pe care il merita...)
In schimb,autoritatile trebuiau sa faca ceea ce trebuie...nu sa-l detaseze in alta localitate (disciplinar-nefiind la "prima abatere" ),..dar poate ca asta trebuiau sa faca...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)
Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)
Decizie ccr: religia devine materie optionala in scoli Ares-3 Ares-3 In sfarsit, as zice. [quot] Curtea Constituțională a decis, miercuri, că prevederea din Legea educaţiei care obliga părinții să completeze cereri ... (vezi toată discuția)