avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe contul CAR
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe contul CAR

se poate pune poprire pe CAR in Baza unui contract de imprumut?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
alingheo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 13:21, 16 Martie 2011
alingheo a scris:

se poate pune poprire pe CAR in Baza unui contract de imprumut?


Cred ca faceti, cumva, o confuzie privind notiunea de "poprire"...incercati sa ne explicati ce intelegeti dvs. prin "poprire pe CAR"...
am un fond la CAR de 4000 lei si cei de la car au primit o hirtie de la executor sa trimita banii in contul executorului sa ma exprim mai pe romaneste :)
in acest caz, executorul poate pune poprire si pe sumele de bani depuse de dvs la CAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire alindobromir alindobromir solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta: am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi executare silita buburuza2016 buburuza2016 Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate ... (vezi toată discuția)