Se poate face la notar act cum ca ii dai bani cuiva? Dar nu e vb de imprumut. Vreau sa ii dau fratelui meu o suma pt apartament si face pe numele lui credit pt diferenta, insa o sa locuiesc si eu acolo. As fi vrut ceva la notar cum ca daca ne certam si plec sa imi dea partea mea cu care am contribuit. Se poate face asa cv la notar?
Nu cred ca au chef notarii sa isi bata capul cu asa ceva.
Mergeti la avocat dar o sa va coste ca si la notar probabil.
O sa aiba ceva de lucru avocatul ca nu merge pe tipizat ceea ce vreți si nici in forma in care vreți.
Notarul nu are cum sa faca un act juridic executoriu in acest caz.
Deci, si un act facut de notar in acest caz ar fi la fel ca și un act juridic facut de avocat pe aspectul valorii executorie.
Prin urmare, se va analiza in justitie întreaga situatie de fapt si de drept fara a conta daca este stampilat de notar sau de avocat.
Un sfat
anies
Am un apartament lasat de la parinti am vrea sa l vand insa nu mai exista contractul de vanzare al apartamentului (unul din parinti este decedat) este pierdut ... (vezi toată discuția)
Notar bucuresti
Cineva94
Buna dimineata. Caut si eu un notar in Bucuresti care ini poate face un act de vanzare-cumparare auto cu niste clauze in el. Proprietarul imi ofera garantie pe ... (vezi toată discuția)