avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Notar Bucuresti
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Notar Bucuresti

Buna dimineata. Caut si eu un notar in Bucuresti care ini poate face un act de vanzare-cumparare auto cu niste clauze in el. Proprietarul imi ofera garantie pe propria raspundere pe o perioada de cateva luni daca masina se strica. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:46, 14 Februarie 2019
Se poate face si la avocat actul acesta.
Intr-adevăr, vi-l poate face și un avocat!
Dacă doriți să fie autentic, căutați pe google tabloul notarilor publici din București.
Am sunat la mai multe cabinete notariale si au spus ca nu se ocupa cu asa ceva. Chiar parea ca i am jignit si mi au recomandat sa ma duc in targ la vitan sa l fac.
Notarii pot face actul dar costa puțin si nu le convine mai ales.ca pot pierde destul.de mult timp.Adica bani putini si munca destul de multă...
Il puteti face si la târg cum au zis dar daca vreti clauze contractuale este mai complicat.
Trebuie verificată si legalitatea clauzelor contractuale.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vad ca sunteti din Buxufesti credeti ca ma puteti ajuta cu acest contract sau stiti pe cineva carw o poate face ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Notarii pot face actul dar costa puțin si nu le convine mai ales.ca pot pierde destul.de mult timp.Adica bani putini si munca destul de multă...
Il puteti face si la târg cum au zis dar daca vreti clauze contractuale este mai complicat.
Trebuie verificată si legalitatea clauzelor contractuale.

Alte discuții în legătură

Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)
Am urgent nevoie de consultanta unui avocat din suceava. platesc taxa care se impune. PaolaD PaolaD Bua. Am nevoie sa vorbesc cu un avocat din Suceava, sau macar cu un Notar in legatura cu o mostenire, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu un numar de ... (vezi toată discuția)
Cat costa?? BABADJI BABADJI Doresc sa stiu cat costa [ estimativ ] un act de vanzare cumparare / donatie a unei Dacii vechi de 30 de ani in stare de functionare , sa zicem la un pret de ... (vezi toată discuția)