avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CAT COSTA??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CAT COSTA??

Doresc sa stiu cat costa [ estimativ ] un act de vanzare cumparare / donatie a unei Dacii vechi de 30 de ani in stare de functionare , sa zicem la un pret de 1000 de roni?
Care metoda e mai avantajoasa din cele doua mentionate mai sus??? Eventual astept o oferta de asistenta [ contra cost ] in toate privintele, de la o persoana autorizata sa intocmeasca actele respective [ notar / avocat ].
Vanzarea cumpararea in forma consensuala e cea mai avantajoasa.
Donatia se incheie numai in forma autentica , la notar , iar taxele sunt considerabile.
Dreptul de proprietate se poate transmite , la fel de bine , printr un act de vanzare cumparare , inserand clauze contractuale in functie de acordul dvs de vointa.

Un act de vanzare cumparare, daca il intocmiti la un avocat, va intelegeti in privinta onorariului. Oricum nu poate fi mai mult de cateva sute de lei.
Insa aveti posibilitatea sa-l intocmiti si la un birou care se ocupa cu intocmirea actelor auto.
Donatia este mai scumpa. Trebuie intocmita in forma autentica, la notar.
Nu este obligatorie forma autentica ...poate fi intocmit si un act sub semnatura privata....(pt vanzare cumparare)
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare la notar sau avocat adilupau adilupau Buna ziua! doresc sa cumpar un apartament intr-un imobil nou ce urmeaza a fi construit. (momentan are doar fundatie) in acest sens mi s-a propus semnarea ... (vezi toată discuția)
Testament si donatie ? gigelas gigelas X, face [b]testament[/b] fiicei,pentru terenul ce-l detine si pentru cota parte din casa ce se afla pe teren.(exista si un fiu,care are drept la casa ... (vezi toată discuția)
Posesie teren morariu1957 morariu1957 In anul 2006 am cumparat o parcela de pamint arabil in suprafata de 1000 m in intravilanul localitatii in baza unei chitante de mina cu martori ,nu am putut cu ... (vezi toată discuția)