avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta de traseu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta de traseu

as dori sa stiu daca in cazul in care realizez transport pentru angajatii unei societati- in baza unui contract- am nevoie de licenta de traseu (mentionez ca detin licenta de transport).
va multumesc!

Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:08, 16 Martie 2011
Licenta de traseu se elibereaza de catre ARR sau Consilii locale, pt.transporturi judetean si interjudetean.D-voastra faceti transport pt.o societate privata, nu pt.transport public, pt. care este nevoie de licenta, licitatie, mita, etc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa infiintez o firma de transport persoane, si sa operez pe o ruta pe care mai opereaza si o alta firma. Pot obtine licenta pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Licenta transport florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa stiu daca pot obtine o licenta de transport persoane pentru un traseu pt care mai are o firma licenta. Multumesc. (vezi toată discuția)
Licența traseucar Amina01 Amina01 Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)