avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca hotararea de divort a ramas irevocabila la curtea de apel pe data de 21 februarie a.c., dar inca nu s-a redactat, pot sa ma inscriu la un concurs pt ocuparea functiei de grefier cu numele fostului sot?pt ca inscrierea e pana pe 29 martie si oricum nu o sa pot sa imi schimb buletinu pana atunci.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 13:16, 16 Martie 2011
da, aveti aceasta posibilitate.Va trebui sa puneti in aplicare prevederile stipulate doar la data in care s-a redactat decizia.atentie. trebuie sa depuneti dvs o cerere la instanta pentru eliberarea unei copii dupa decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare sentinta divort fara drept de apel ChristianM ChristianM Sotia a divortat de mine pe 21 februarie a.c.; inca nu am primit nici unul dintre noi sentinta. Intre timp, ne-am impacat si am vrea sa continuam a ramane ... (vezi toată discuția)
Mi se pare bataie de joc... emanuellen emanuellen Buna ziua,din septembrie 2008 ma bat la Tribunal cu Casa de pensii,am cistigat si la Fond si si la Curtea de apel.in 31 martie 2009,a fost ultima dezbatere si ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)