avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studiile necesare pentru a sustine examenul pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studiile necesare pentru a sustine examenul pentru functia de secretar de comuna

Daca am terminat facultatea de Management si Inginerie Economica , pot sa ma inscriu la examenul pentru functia de secretar de comuna.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:47, 16 Martie 2011
puteti, dar, veti fi admis doar daca nu se inscriu canditati care indeplinesc conditiile de studii si de vechime in specialitatea studiilor( studii juridice sau administrative si 2 ani vechime), iar in cazul in care veti fi declarat castigator, examenul se va organiza anual.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar comuna emurici emurici te poti definitiva pe post de secretar comuna daca nu indeplinesti conditiile de vechime? (vezi toată discuția)
Conditii pentru ocuparea functiei publice de secretar comuna zama cristian zama cristian Buna ziua. Sunt angajat al unei primarii ca personal contractual din februarie 2007. Am SS (Fac.de admin.pub.), sunt in anul I al unui master in drept ... (vezi toată discuția)
studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)