avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca

Se poate desface contractul de munca a unui salariat incadrat pe perioada nedeterminata fara a primi preaviz si a lua la cunostiinta de acesta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 16 Martie 2011
potrivit codului muncii angajatorul trebuia sa va instiinteze.
angelica3525 a scris:

Se poate desface contractul de munca a unui salariat incadrat pe perioada nedeterminata fara a primi preaviz si a lua la cunostiinta de acesta?
Va multumesc!

Nu in toate cazurile de desfacere a c.i.m. se acorda preaviz ... cu ce articol vi s-a incheiat c.i.m.?

Cu toate ca ati mai expus aceasta problema pe alt topic, cred ca ar trebui sa detaliati mai mult despre aceasta situatie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea femeii gravide in perioada de proba frozen_rosse frozen_rosse Buna seara! Ma confrunt cu o problema in legatura cu care daca m-ati putea \"lumina\", v-as ramane profund indatorata.....Acum cateva zile m-a contactat o ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Mmelanie Mmelanie Am depus demisia fara preaviz la compania unde lucrez din noiembrie. Nu mi s -a dus la cunostinta cand m-am angajat ca contractul va fii pe perioada ... (vezi toată discuția)
Preaviz contract de munca Luces Luces Bun ziua, Astăzi am fost înștiințată de către angajatorul meu că am fost concediată pentru că ”nu pun suflet în munca mea”, ... (vezi toată discuția)