avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in urma unui proces pentru granituire istanta a hotarat sa modific jgeaburile acoperisuluisi sa torn rigola din ciment intre case .mentionez ca istanta nu mi-a dat nici un termen de executie a lucrarilor.hotararea a fost data in luna septembrie 2010. am efectuat parte din lucrari adica montarea jgeaburilor urmand a turna rigola de ciment intre case. din cauza timpului nefavorabil nu am putut turna aceasta rigola.
In data de 11.02.2011,am primit o citatie de la executor. o somatie de executare .
VA ROG, sa-mi spuneti daca este legal si daca este in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 17:39, 16 Martie 2011
punerea in aplicare a HJ se poate face de buna voie sau prin executare silita.in cazul in care datorita unei situatii de forta majora(sau similare), punerea in executare poate suferi o anumita amanare.
in cazul in care se va face prin executare silita, veti suporta si anumite cheltuieli suplimentare.
Dovada imposibilitatii executarii trebuie sa o faceti pe baza unui raport de expertiza care sa constate ca efectuarea respectivei obligatii impuse de instanta nu era posibila(sau era necorespunzatoare calitativ)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor giulia1973 giulia1973 Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor, (titlu executoriu care are ca obiect in proportie de 95% onorariul respectivului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu o problema in care este posibil sa ma aflu, ... JoitaNicu JoitaNicu Buna ziua, Vin cu o problema in care este posibil sa ma aflu, am semnat pentru un curs pe care platesc in jur de 1450 de lei lunar. Este un curs de Java, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate actiona legal pentru desfundarea tevii pluviale care este zidita de catre un proprietar? ContSters172951 ContSters172951 Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: mai multi locatari ai unei scari se plang ca au infiltratii de apa in apt. S-au efectuat verificari impreuna cu ... (vezi toată discuția)