in urma unui proces pentru granituire istanta a hotarat sa modific jgeaburile acoperisuluisi sa torn rigola din ciment intre case .mentionez ca istanta nu mi-a dat nici un termen de executie a lucrarilor.hotararea a fost data in luna septembrie 2010. am efectuat parte din lucrari adica montarea jgeaburilor urmand a turna rigola de ciment intre case. din cauza timpului nefavorabil nu am putut turna aceasta rigola.
In data de 11.02.2011,am primit o citatie de la executor. o somatie de executare .
VA ROG, sa-mi spuneti daca este legal si daca este in ce conditii.
punerea in aplicare a HJ se poate face de buna voie sau prin executare silita.in cazul in care datorita unei situatii de forta majora(sau similare), punerea in executare poate suferi o anumita amanare.
in cazul in care se va face prin executare silita, veti suporta si anumite cheltuieli suplimentare.
Dovada imposibilitatii executarii trebuie sa o faceti pe baza unui raport de expertiza care sa constate ca efectuarea respectivei obligatii impuse de instanta nu era posibila(sau era necorespunzatoare calitativ)