avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale apel la un avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

apel la un avocat

Pentru a dechide o firma (SRL) este neaparat necesar sa fac apel la un avocat ? Ma pot ocupa eu insumi de redactarea actelor firmei (actul constitutiv, statutul etc)?
Va multumesc anticipat
Nu, nici pe departe, insa e preferabil un avocat, lucratorii de la CC ( Camera de Comert ) fiind doar niste indivizi care dau copy-paste la statute facute de avocati.

Anonymous a scris:
>Pentru a dechide o firma (SRL) este neaparat necesar sa fac apel la un avocat ? Ma pot ocupa eu insumi de redactarea actelor firmei (actul constitutiv, statutul etc)?
Va multumesc anticipat
De redactare va puteti ocupa personal, dar trebuie autentificat (fie de notar, fie de avocat-de multe ori onorariile avocatului sunt mai reduse). Deasemenea, este un avantaj, deoarece sunteti scutit de eventualele probleme aparute la Registrul Comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma anonim anonim Cum pot sa infiintez o firma ? Pe la ce ghisee trebuie sa merg? (vezi toată discuția)
Iesire din firma anonim anonim Sunt actionar si administrator pe hartie la un SRL despre care nu mai stiu nimic de peste 5 ani timp in care nu am avut nici o activitate in acea firma. Nu mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid o firma mariuscrisan mariuscrisan Am 20 ani. Vreau sa imi deschid o firma in domeniul instalatiilor electrice. Care sunt etapele care trebuie sa le parcurg pentru crearea firmei? Ce taxe ... (vezi toată discuția)