avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces

buna seara. nu am drum la un teren pe care am o casa de vacanta si o magazie, ma judec cu 3 vecini sa imi permita trecerea pe drumul lor de acces dar nu vor.eu ajung la acest teren de 15 ani pe o poteca de maxim 1 m latime din cauza surpari cuntinue si o lungime de circa 200 m. la inceputul poteci <din strada principala> exista un hidrant. in cazul in care vreau sa construiesc o casa ce latime ar trebui sa aiba drumul de acces daca la inceputul ,,poteci,, exista acest hidrant?
Cel mai recent răspuns: preda alin , utilizator 20:12, 16 Martie 2011
nu mai e nevoie de intrarea masinii de pompieri deci poti sa construiesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces preda alin preda alin buna seara. am un teren pe care sunt amplasate o casa de vacanta si o magazie di lemn. accesul la teren il fac de 15 ani pe o poteca care se surpa continuu si ... (vezi toată discuția)
Servitute teo55 teo55 buna ziua, Detin un teren intravilan cu destinatia teren constructii avand acces la strada pe un drum cu latimea de 3m, drum aflat in proprietatea mea. ... (vezi toată discuția)
Drum de acces cu servitute Rhadu Rhadu Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren cu casa in centrul orasului. Proprietatea este a3a si ultima dintr-un lot parcelat in 3 proprietati. In acte exista ... (vezi toată discuția)