avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de maternitate

Mi s-a oprit la salariul din februarie, in afara de CAS - 16, suma de 662, si somaj 0,50% -suma de 1, pensii10,50% -suma de 83, sanatate 5,50% - suma de 12, sindicat 7. Mentionez ca am fost in concediu de maternitate, lucrez in invatamant. Am venit brut 887. Total drepturi - net 784. Este corect cum mi-au calculat, oprindu-mi somaj, pensii, sanatate, sindicat?:((
Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 21:06, 28 Martie 2011
Nu ati mentionat daca ati avut concediu sarcina si lehuzie pentru toata luna sau pentru o fractiune din luna. In cazul in care ati avut toata luna concediu trebuia sa va retina contributia pentru pensii de 10.5% aplicata la 708 lei nu la brutul d-voastra de 887 lei, fara somaj, fara sanatate, fara impozit (conform codului fiscal) de sindicat nu sunt 100% sigura daca sa va opreasca sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit indemnizatie maternitate mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Am un concediu medical pt. sarcina si lehuzie , si nu stiu exact daca se retine si impozit pt suma respectiva in afara de cas, angajat si ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale angajat + angajator roxydora roxydora imi puteti spune va rog care sunt taxele (si cuantumul acestora) pe care le plateste angajatul, precum si cele pe care le plateste angajatorul pentru un ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal de 85% kuky_t kuky_t As avea si eu o problema: mi-am calculat dupa ce am citit toate discutiile de pe net cam cat ar trebui sa primesc concediul prenatal dar in momentul in care mi ... (vezi toată discuția)