avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna seara.Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste indemnizatia de crestere copil:
Am fost angajata cu cim norma intreaga 3 ani jumate,pana la data de 18.03.2011.
Din 21.03.2011 voi fi incadrata cu cim determinat pe o perioada de 3 luni cu 2h la o alta firma. Ma va afecta acest cim det.cu 2 h la calculul indemnizatiei de crestere copil, peste 8 luni?Practic am acceptat tipul asta de contract pentru a avea continuitate in munca si a beneficia de indemnizatie.Este oky?
Sunt si in cautarea unui loc de munca full time.
Ma incadrez la indemnizatia min.600 lei. Alocatia pentru nou nascuti de 200 de lei se mai acorda in 2011?
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
cameliadaj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:38, 17 Martie 2011
Desigur ca va afecteaza intrucit veti obtine venituri mai mici, insa nu puteti sa luati mai putin de 600 lei.Se acorda ambele indemnizatiii si in 2011
Multumesc!
Ma temeam sa nu pierd indemnizatia datorita cim de 2 h.Oricum nu ma incadram la o indemnizatie mai mare.
As mai avea o intrebare: in momentul in care voi fi nevoita sa intru in concediu medical ce tip de ct ma va avantaja?pot intra in medical daca am cim de 2 ore?sau e necesar min 4 h,8h?

Multumesc
1. Daca aveti CIM beneficiati de concediu medical indiferent de durata muncii (8 ore pe zi sau mai putin).
2. Numai ca indemnizatia de concediu medical va fi mai mica pentru ca si salariul la 2 ore este mai mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt dezavantajele unui contract part-time de 2h/luna dariusstefan dariusstefan Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez la o firma nou infiintata si mi s-a propus ca salariu pe cartea de munca sa fie mai mic datorita investitiilor care se vor ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna elena claudia ianasi elena claudia ianasi Care este durata concediului de odihna pentru un salariat care are contract cu timp partial de 4 h/zi, respectiv 20h/saptamna? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Buna ziua! Am un salariat care in ianuarie- martie a lucrat cu 2h-zi, iar din aprilie- este cu 8 h-zi, trebuie sa intre in concediu de odihna si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)