avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua! Am un salariat care in ianuarie- martie a lucrat cu 2h-zi, iar din aprilie- este cu 8 h-zi, trebuie sa intre in concediu de odihna si nu stiu cum sa-i calculez c.o, situatia este cam asa: ian. martie 2011..64zile lucrate* 2h-zi= 128h/ lucrate si aprilie/iunie 2011: 63 zile* 8h/zi= 504 h/ lucrate. Cum calculez c o.?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 16 Iunie 2011
Ian - iunie = 11 zile lucratoare de CO (daca in c.i.m. are prevazut 21 de zile lucratoare), intrucat salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea indemnizatiei co-iunie 2020.buna ziua, sunt angajata la o agentie de turism. inca din ianuarie ... Cristina9090 Cristina9090 Buna ziua, Sunt angajata la o agentie de turism. Inca din Ianuarie am avut concediul de odihna stabilit si aprobat pentru 04-09 Iunie 2020. In lunile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cim cu 8h/saptamina si pentru cim cu 20h/sapt LIVIA CARMEN LIVIA CARMEN buna seara, 1. va rog sa-mi spuneti pt. un cim cu program de lucru de 8h/saptamina cat este durata co/an, programul de lucru este repartizat astfel ; luni-3h, ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa calculez vechimea in munca dat fiind ca eu am avut CIM cu timp partial astfel: august 2008-30.04.2010 cu 4 h/ zi ; mai ... (vezi toată discuția)