am si eu o problema...al facut un abonament la cosmote...si din cauza banilor am renuntat la plata abonamentului...poate sa mi se intample ceva? sa fiu dat in judecata de catre firma...sau de catre o firma recuperatoare? deja au trecut 2 ani..si am primit diverse scrisori...telefoane..cum sa platesc...ca daca nu o sa fiu dat in judecata...si prin cale judecatoreasca sa platesc datoria...Multumesc.Astept un raspuns
Da, sigur ca firma de telefonie va lua masuri. Fie va va actiona in instanta si veti avea de platit si penalitati de intarziere, eventual si cheltuieili de judecata, fie datoria dvs. va fi preluata de o firma de recuperare, care va face acelasi lucru. In cursul celor 2 ani ati primit notificari si atentionari de plata, care au intrerupt cursul prescriptiei.
In final se va obtine o sentinta care va fi pusa in aplicare printr-un executor judecatoresc.
Prescriptie
anonimu
Buna, am luat ca tot romanul un credit de nevoi pers fara garantii prin 2006, am platit o parte din el, pe urma datorita neplatii creditul a fost cesionat ... (vezi toată discuția)