avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensia alimentara


Am o sentinta de divort de comun acord,si in urma acestei sentinte trebuie sa platesc pensia alimentara de la data introducerii actiunii de divort(de catre mine)03.08.2010 si pana in prezent.daca in toata aceasta perioada am locuit impreuna si am covietuit impreuna mai putin ultimele 3luni cand sotia a plecat la mama ei lasandu-ma o luna cu fiica noastra,iar apoi urmatoarele doua luni fiica noastra s-a mutat impreuna cu mama la soacra-mea,normal ar trebui sa platesc doar cele doua luni cand fiica mea a fost separat cu mama ei,altfel cum vine asta fetita sta cu mine o luna si tot maica-sa primeste pensie alimentara/adica eu inseamna ca luna respectiva fac "intretinerea"de 2 ori?in sentinta spune ca pot face apel,ce ma sfatuiti?Va multumesc




Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 09:25, 17 Martie 2011
faceti apel si aratati ca mentineti desfacerea casatoriei dar in privinta pensiei de intretinere nu esti de acord sa platesti de la data respectiva intrucat...ce ai spus mai devreme. oricum ai nevoie de dovezi, martori care sa ateste ca ai locuit cu copilul in perioada respectiva. dar sotia are venituri? daca nu are, sau sunt f mici e usor de demostrat altfel,ea poate spune ca ati locuit impreuna dar nu v-ati ocupat de copil (exista si specimene de genu asta). oricum neaparat faceti apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara agent_marius agent_marius Am o sentinta de divort de comun acord,si in urma acestei sentinte trebuie sa platesc pensia alimentara de la data introducerii actiunii de divort(de catre ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara horatiu67 horatiu67 Am si eu o problema mai delicata. Sunt divortat de mai bine de trei ani, timp in care am platit fiicei mele pensia alimentara conform celor prevazute in actul ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara consecinte ameliamutu ameliamutu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. S-a pronuntat divortul cu obligarea tatalui la plata pensiei alimentare incepand cu data introducerii ... (vezi toată discuția)