avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa conduc TIR-ul nefiind angajat sau remunerat? ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa conduc TIR-ul nefiind angajat sau remunerat? Probleme: tahograful si atestatul de transport marfa

Buna ziua.Posed carnet de conducere catagoriile B,C,CE,DE,si doresc sa plec cu un prieten angajat pe un TIR.in Europa.Pe parcurs pot sa conduc masina nefiind angajat sau remunerat?-fara a incalca prevederile legale.Pentru ca e problema tahografului-imi iau cartela.Eu ma refer in special la atestatul de transport marfa.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
baiculestii, utilizator
Cel mai recent răspuns: BilliboiB , utilizator 10:22, 17 Martie 2011
Ce fel de tohograf are tir-ul? Daca este cu cartela tu ce-i bagi acolo?:foottap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Amenda conducere vehicul dotat cu aparatura de inregistrare fara utilizare diagrame tahografice mariamadalinaivanoiu mariamadalinaivanoiu Buna ziua, Tatal meu in varsta de 64 de ani este angajat ca sofer pe o masina care se conduce cu categ C (6.5 t) si transporta materiale de constructii de ... (vezi toată discuția)
Sarcinile unu manager de transport Dragan Alina Dragan Alina Având această calitate si cea de administrator al firmei,pot însoți soferii in curse si daca având aceeasi categorie de permis pot sa ii înlocuiesc la ... (vezi toată discuția)