Sunt acelasi functionat cercetat intr/o comisie de disciplina constituita la nivel de primarie. Care este posiblitatea de a ma apara in conditiile in care am primit citatie pentru intrunirea comisiei la o anumita data, fiind prima intrunire, iar inainte cu 24 de ore de ziua cu pricina am fost instiintata de faptul ca nu se mai intruneste comisia deoarece s/a autosesizat incalcarea prevederilor HG nr. 1344 privind constituirea comisiei. Astept de aproximativ trei luni acest moment si inainte cu 24 de ore de ziua stabilita constata ca constituirea comisiei s/a facut cu incalcarea prevederilor hotararii guvernului amintita. Exista o comisie superioara careia sa ma adresez. Va rog clarificati/mi aceasta problema!
Daca secretarul UAT este presedintele comisiei , va puteti adresa comisiei de disciplina de la nivel de Institutia Prefectului . Depuneti o petitie la Registratura pe care scrieti Comisia de disciplina a judetului.... Daca nu, in prima faza conducatorului institutiei dupa care actiune in instanta.
Comisie de disciplina
aricici
Dupa parerea dvs, un functionar public are dreptul sa-si reclame seful la comisia de disciplina, sau ar trebui sa se adreseze instantei ? conflictul consta in ... (vezi toată discuția)