avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce acte trebuie sa primesc de la angajator?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce acte trebuie sa primesc de la angajator?

buna ziua
tocmai s-a terminat perioada de preaviz (prin demisie). am fost sunata si mi s-a spus ca tot ceea ce voi primi acum,ca act, este doar o adeverinta de vechime. si cartea de munca mi-o va trimite imediat ce o primesc ei de la itm. este corect?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 10:30, 17 Martie 2011
Da, este corect, intrucat probabil nu au primit cartile de munca de la aceasta institutie.
mai trebuie:
- Decizie de incetare CIM
- Nota lichidare
:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca - recuperare sume restante ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Pentru o perioada destul de lunga de timp, am fost angajat cu contract de munca la mai multe firme, insa fara sa am carte de munca (motivele nu ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte munca Corina_c Corina_c Buna ziua. Mi-am dat demisia de la actualul loc de munca cu mentiunea ca voi respecta perioada de preaviz de 15 zile mentionata in contract. Maine va fi ... (vezi toată discuția)
E legal sa nu mi se dea cim ? irisevy irisevy Buna ziua,am si eu o problema. Sunt in perioada de preaviz, am instiintat agajatorul ce acte imi trebuie atunci cand plec de la ei si se pare ca ma tot amana ... (vezi toată discuția)