avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vreau sa dau statul in judecata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vreau sa dau statul in judecata

Buna ziua
Vreau sa dau statul in judecata impotriva reducerii cu 15% a indemnizatiei pentru cresterea copilului si in anul 2011. sunt din Craiova si as dori sa aflu care sunt pasii pana la o decizie definitiva si irevocabila, si cam cat ar dura un asemenea proces
Va multumesc
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in legatura cu hotararea definitiva si irevocabila georgiana_m georgiana_m Buna ziua! Anul trecut am divortat, iar pe 15 august anul acesta am avut proces pentru incredintarea copilului. Pe 15 septembrie a sosit acasa sentinta, ... (vezi toată discuția)
Diminuarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, actionare in judecata a statului roman elkecri elkecri Buna ziua, In cazul in care guvernul ne taie din indemnizatia de crestere a copilului atunci putem sa dam in judecata statul? Multumesc (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)