am o problema legata de o societate care aintrat in insolventa iar lichidatorul nu a comunicat catre societatea mea acest fapt, nu am stiut si nu am fost inscrisa in termen la masa credala. ce pot face in acest caz?
ati pierdut banii , mai grav cand o sa vina controlul de fond de la fisc sau garda financiara o sa va amendeze pentru ca nu ati depus diligente ptr. a va recupera creanta.
cred ca stiti care e cuantumul amenzii ????
Din experienta, va recomand sa formulati totusi cerere de admitere a creantei in care sa aratati convingator ca nu ati fost notificata si este posibil ca solutia sa fie in favoarea dvs. SUCCES!
Trebuie sa depuneti toate diligentele pentru a arata ca ati incercat recuperarea creantei pentru a nu avea mai tarziu probleme cu fiscul. Puteti merge pe calea depunerii cererii de admitere a creantei, contestatie daca este cazul pentru a uzita de toate caile legale. Daca aveti o creanta ce depaseste valoarea prag, atunci este recomandabil introducerea unei cereri noi de deschidere a procedurii insolventei, se va forma un dosar nou si ulterior se va conexa la dosarul initial, unde administratorul/lichidatorul judiciar ar trebui sa înscrie creanta fara nici o problema.