avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

am o problema legata de o societate care aintrat in insolventa iar lichidatorul nu a comunicat catre societatea mea acest fapt, nu am stiut si nu am fost inscrisa in termen la masa credala. ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cristina Otava , Practician in insolventa 17:23, 21 Martie 2011
ati pierdut banii , mai grav cand o sa vina controlul de fond de la fisc sau garda financiara o sa va amendeze pentru ca nu ati depus diligente ptr. a va recupera creanta.
cred ca stiti care e cuantumul amenzii ????
Din experienta, va recomand sa formulati totusi cerere de admitere a creantei in care sa aratati convingator ca nu ati fost notificata si este posibil ca solutia sa fie in favoarea dvs. SUCCES!
Trebuie sa depuneti toate diligentele pentru a arata ca ati incercat recuperarea creantei pentru a nu avea mai tarziu probleme cu fiscul. Puteti merge pe calea depunerii cererii de admitere a creantei, contestatie daca este cazul pentru a uzita de toate caile legale. Daca aveti o creanta ce depaseste valoarea prag, atunci este recomandabil introducerea unei cereri noi de deschidere a procedurii insolventei, se va forma un dosar nou si ulterior se va conexa la dosarul initial, unde administratorul/lichidatorul judiciar ar trebui sa înscrie creanta fara nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru inscriere la masa credala nico_mirea nico_mirea O societate comerciala cere deschiderea procedurii de insolventa fata de un debitor la data de 28.04.2010. Intra, la randul ei in insolventa, in procedura ... (vezi toată discuția)
Va rog .. am nevoie de ajutor in legatura cu situatia rafo O26 O26 Am de recuperat de la RAFO o suma de bani ... telefonic mi s-a transmis ca nu ne putem realiza fata de ei deoarece termenul de inscriere in masa credala a ... (vezi toată discuția)
Somatie plata - insolvabilitate ! stelutaalistar stelutaalistar Am de recuperat o creanta de la o societate comerciala . Am introdus actiune in instanta - somatie de plata . Intre timp , cf. informatiilor de la ONRC de ... (vezi toată discuția)