avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract asociere notari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract asociere notari

ma intereseaza un model de contract de asociere intre notari publici
in ceea ce priveste impartirea foloaselor se poate stabili ca unul dintre asociati sa primeasca lunar o suma fixa ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:43, 17 Martie 2011
Pot sa faca un contract de asociere in participatiune. Daca pentru asocierea unor notari solicitati un model de contract....nu stiu ce sa zic. Ori suntem juristi ori nu mai suntem!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere in participatiune adella1604 adella1604 buna seara, Am 2 societati ccare au un contract de asociere in participatiune societate A ii ofera societatii B spatiu ptr desfasurare activitate si achita ... (vezi toată discuția)
Contract ContSters195141 ContSters195141 se poate trece din contract de participatiune in contract de concesionare fara licitatie?mentionez ca am construit o cladire pe cheltuiala firmei terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat Bianca_Jecan Bianca_Jecan Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat. [b]Situatia pe scurt[/b]: societatea la care ... (vezi toată discuția)