avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare contract

In 2004 am inchiriat un spatiu de la o firma,in 2010 firma respectiva a pierdut spatiul si a revenit in proprietatea unei cooperative mestesugaresti.Toate contractele de utilitati sunt pe numele firmei respective,am reusit sa refac cateva contracte,doar cu un singur operator nu pot sa ma inteleg:imi impune sa platesc in avans cel putin 3 luni,motivand ca el nu face contract cu chiriasi.
Ce altceva as putea sa fac, pentru ca nu sunt dispusa sa platesc acesti bani in avans,iar firma mentionata nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: andutza_04 , utilizator 16:17, 1 Aprilie 2011
andutza_04 a scris:

In 2004 am inchiriat un spatiu de la o firma,in 2010 firma respectiva a pierdut spatiul si a revenit in proprietatea unei cooperative mestesugaresti.Toate contractele de utilitati sunt pe numele firmei respective,am reusit sa refac cateva contracte,doar cu un singur operator nu pot sa ma inteleg:imi impune sa platesc in avans cel putin 3 luni,motivand ca el nu face contract cu chiriasi.
Ce altceva as putea sa fac, pentru ca nu sunt dispusa sa platesc acesti bani in avans,iar firma mentionata nu mai exista.

Chiar nu are nimeni o parere si pentru mine?
andutza_04 a scris:

Va rog,un ajutor,un sfat,o idee!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru dora negrea dora negrea Buna ziua, din nou! Am un apartament pe care doresc sa-l inchiriez. Unul din clienti a venit, dar mi-a spus ca inchiriaza apartamentul, dar ca ar dori ca ... (vezi toată discuția)
''eliminarea'' chiriasilor din spatiu Barbituvik Barbituvik Buna ziua Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns . In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat-chiriasul nu a platit chiria hambra hambra Am inchiriat un spatiu comercial unei anumite firme. De cateva zile chiriasul nu si-a platit chiria, dar nu a platit niciodata nici utilitatile, respectiv ... (vezi toată discuția)