avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Perioada maxima de plata a unei facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Perioada maxima de plata a unei facturi

Buna ziua! As dori si eu sa stiu care este perioada maxima legala de plata a unei facturi in care nu se mentioneaza data limita de plata.
Cel mai recent răspuns: ndianaz , utilizator 18:41, 20 Martie 2011
Clientul va poate plati imediat sau intr-un termen de pana la 30 de zile de la emiterea facturii. Cam asa se procedeaza ,dar acum depinde si de posibilitatile financiare ale acestuia. In mod normal ,daca a achizitionat un produs sau a beneficiat de un serviciu ,trebuie sa-l si achite.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contractuala firma cablu, denuntare unilaterala cu un preaviz de 30 de zile r0nni3 r0nni3 Buna, am o curiozitate si sper ca ma poate ajuta cineva. Este vorba de serviciile UPC, anexa 1 - conditii generale contractuale, art 2: \"Oricare parte poate ... (vezi toată discuția)
Pfa servicii informatice 6201 - intrebari despre activitate si cod caen sanducosmin sanducosmin Buna ziua, Sunt in curs de infiintare a unui PFA cu norma de venit in Bucuresti. Datorita cumularii normelor, sunt nevoit sa aleg un singur cod CAEN din ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite fost proprietar Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, a-si dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema, In data de 9.07.2014 am cumparat un apartament prin credit prima casa, fostul proprietar avand ... (vezi toată discuția)