avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot recupera banii????
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot recupera banii????

Buna ziua, am hotarare definitiva si irevocabila pentru o suma mare de bani de la o anumita persoana( aproximativ 10.000 E). Dar,intre timp acea persoana a instrainat si casa si masina pe care le avea si mai mult, acum are ajutor de somaj.
De unde poate executorul judecatoresc sa-mi recupereze aceasta suma, mai ales ca acea persoana se lauda in stanga si-n dreapta ca nu am ce sa-i fac chiar daca am aceasta hotarare judecatoreasca???
Chiar nu i se poate intampla nimic???(asa cum se lauda?)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:22, 17 Martie 2011
verifica sub ce forme a instrainat casa si masina, daca sunt acte de donatie se pot cere nulitatea lor, daca sunt contracte de V/C se pot anula si ele daca puteti sa argumentati ca actele au fost fictive. cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat.
nu e chiar asa cum se lauda, actul de vanzare casa poate fi revocat in instanta daca se constata ca e facut cu rea-credinta, in dauna creditorului.
conditiile sa se admita actiunea sunt ca la data contractarii sa aveti o creanta certa de recuperat si sa dovediti si ca tertul dobanditor e complice in fraudarea dvs.
aveti nevoie de avocat
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot opri vanzarea ? ? ? ajutor ! ! ! Marathon009 Marathon009 Iata situatia. I-am imprumutat lui X suma de 10.000 Euro pe o chitanta de mana. Am introdus actiune impotriva lui X avand ca obiect recuperare suma de bani. ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita gaby83 gaby83 Va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Am primit o somatie si o incheiere de la un executor (chetluieli 14000 - hotariri definitive si irevocabile in ... (vezi toată discuția)
Actiune paulina credite credite Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)