avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare factura caldura parti comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare factura caldura parti comune

Vrem sa repartizam factura de caldura ca inainte de punerea repartitoarelor .
ce procent se ia in calcul pentru parti comune din factura de caldura? restul se repartizeaza pe suprafata utila sau altfel?
Va rog sa ma ajutati sa clarific aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:27, 18 Martie 2011
Caldura se imparte in intregime pe cota-parte indiviza.
ma scuzati , nu am fost explicita . avem si apartamente debransate de la radet, cu CT si pt acestia tb sa avem un procent din parti comune? cum se procedeaza?

Decideti in comitetul executiv ce procent trageti din factura de incalzire pentru caldura la comun. Pe acela il impartiti la toata lumea in functie de cota-parte indiviza, iar restul care va ramane din factura il impartiti pe cota-parte indiviza numai celor conectati la incalzirea centrala.

Procentul pentru caldura la comun este arbitrar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme cu plata caldurii la bloc nikoleta_steliana nikoleta_steliana Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, fara repartitoare si am centrala de apartament pe gaze. Neavand repartitoare repartizarea caldurii la noi in bloc se face pe ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura androidu androidu Salutare. Sin debransat de la RADET si am centrala dar noua administratora de bloc mi a bagat o suma la rubrica caldura cred ca sint acei 10 % pe partile ... (vezi toată discuția)
Firma de repartitoare mai poate repartiza costurile la caldura dupa indicatiile repartitoarelor? gato gato Am urmatoarea situatie: la centrala termica a unui bloc cu 44 apartamente au mai ramas bransati la sistemul centralizat 20 de locatari care au montate ... (vezi toată discuția)