avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noul cod al Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noul cod al Muncii

Ce instrumente juridice sunt in cazul aplicarii Noului Cod al Muncii atunci cind angajatorul abuzeaza. unde ar putea abuza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 17 Martie 2011
trustvest a scris:

Ce instrumente juridice sunt in cazul aplicarii Noului Cod al Muncii atunci cind angajatorul abuzeaza. unde ar putea abuza?

1. Nu exista niciun nou Cod al Muncii sunt doar modificari aduse actualului Cod al Muncii.

2. Impotriva abuzurilor savarsite de catre angajatori va puteti adresa ITM-ului, Inspectiei Muncii sau instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat detasat de la stat la particular 4stars 4stars Sunt cadru didactic, titular cu 26,5 ani vechime (in prezent). Ca angajat, ma aflu in urmatoarea situatie: 1. La 1.09.2009 m-am detasat din invatamantul de ... (vezi toată discuția)
Revisal - completare si retroactiv Mariii Mariii Am urmatoarea situatie: vreau sa angajez o persoana care a mai lucrat un an inainte cu carte de munca. Acum dupa o pauza, vrea sa se angajeze la firma lui. In ... (vezi toată discuția)
Mutat abuziv? ore de noapte neplatite.... jaab jaab Buna seara! Am descoperit acest site al dvs mai mult din disperare, confruntandu-ma cu o mare nedreptate pe care nu o merit. Acum 5 ani am fost angajat ... (vezi toată discuția)