avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - completare si retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - completare si retroactiv

Am urmatoarea situatie: vreau sa angajez o persoana care a mai lucrat un an inainte cu carte de munca. Acum dupa o pauza, vrea sa se angajeze la firma lui. In Revisal completez si acel an din urma (cu datele din cartea de munca)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 12 Aprilie 2011
Nu, completati contractul de acum si atat. Pe acesta il transmiteti in Revisal cu cel putin o zi inainte de inceperea activitatii salariatului.
Multumesc! M-ati putea ajuta de asemenea si cu urmatoarele intrebari, sunt noua in resurse umane si as avea nevoie de ajutor:
1) daca am obtinut parola pentru revisal mai trebuie sa merg si cu discheta?
2) daca administratorul firmei vrea sa se angajeze la firma lui se poate pe orice functie (spre ex sofer) sau trebuie neaparat pe pozitia de administrator?
3) fisa postului si regulamentul intern al firmei se intocmeste de catre angajator sau intra in atributiile firmei de contabilitate ? (daca in contractul incheiat intre ei este specificat: ”intocmirea si completarea dosarelor de personal in conformitate cu prevederile legale de catre firma de contabilitate”)
4) ce este diferit in noul contract de munca cf noului cod al muncii?

multumesc anticipat!
1. Daca aveti parola , transmiteti REVISAL-ul online ... nu se mai merge si cu discheta la ITM.

2. Asociatul firmei poate fi angajat pe orice functie, bineintele in functie de studiile pe care le are.

3. Fisa postului si R.I. se elaboreaza de catre angajator.

4. Nu exista niciun nou c.i.m. si niciun nou Cod al muncii ... sunt doar modificari aduse actualului Cod al muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma-revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)