avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala - pot avea si jocuri de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala - pot avea si jocuri de noroc?

daca am o intreprindere individuala cu domeniu de activitate baruri pot avea si jocuri mecanice
sa le inchiriez

Alte discuții în legătură

Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)
Tot ce tine de infiintare firma noua florinschumi florinschumi Buna ziua, eu am avut o firma de 5 ani, care va fi inchisa in perioada urmatoare. Ideea este ca trebuie sa deschid altceva, si sunt in dubiu. Bani nu am ca sa ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate unei sc la un control al politistilor agdobos agdobos Sunt administratorul unui societati comerciale, cu domeniu de activitate ,,Baruri,, am un contract intre mine si o societate caruia inchiriez spatiu din bar ... (vezi toată discuția)