S.e poate deschide un proces penal in legatura cu un accident de circulatie in care am fost tamponat de un vehicol intrind in a doua luna si nu mi sa trimis un act sa bag masina in servis .Autoturismul meu e taxi pe firma pfa si e sursa de venit.mi se comunica mereu ca dosarul e in cercetare.pot cere despagubiri la firma de asigurari ca imi tine auto pe dreapta?Am facut plingere la csa si tot acelasi raspuns am primit. asigurarea primita de la vinovat e la [EDITAT]. Dar despagubire de la data cind sa intimplat accidentul nu dupa trei luni ca eu nu platesc strictul necesar la trei luni (intretinere .impozite .etc)
Asiguratorul are la dispozitie 90 de zile pt cercetari proprii cu privire la eveniment fara insa a abuza de acest termen. Nu e prea corect dar asta este situatia.Daca si dupa acest termen nu se misca nimic puteti sa-i actionati in instanta si atunci puteti cere si penalizari de 0,1% pt fiecare zi intarziere.
la o luna mi sa trimis si inspector de antifrauda pe care l-am sunat si mi sa spus ca a doua zi a fost dat dosarul.Cum pot da in judecata firma de asigurari pentru plata de zile in care masina {taxiu} nu a functionat?
Dosar daune
MARYUSS2007
Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)
Care lege se aplica?
Ion53
Buna ziua.Vreau sa deschid un proces unei societati de asigurare,pe RCA,fiind lovit in trafic de o masina asigurata acolo.Accidentul s-a petrecut in iunie ... (vezi toată discuția)