avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseala de prenume in actul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseala de prenume in actul de proprietate

Buna seara !Vă solicit mici lămuriri pentru urmatoarea situatie .in anul 1978 părintii mei au achizitionat cu imprumut la c.e.c un apartament .dar pe titlul de proprietate la prenumele proprietarului (tatăl meu) scrie ION , dar in toate actele sale de identitate ca certificat de nastere , certificat de căsatorie,carte de identitate, scrie IOAN.Pină acum nu a avut nici o problemă, dar acum la shimbarea cărtii de identitate a fost atentionat despre aceasta diferentă intr-u-căt pe vremea anului 1978 nu se mentiona pe acte codul numeric personal pentru identificare.Cum se poate repara aceasta greșeala? Unde trebuie să ne adresăm? Vă mulțumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: ContSters75210 , utilizator 19:53, 18 Martie 2011
pentru a indrepta aceasta eroare materiala, tatal dvs trebuie sa mearga la un notar public cu actul de proprietate si cu toate actele care ii atesta identitatea, astfel incat sa se poata reglementa situatia expusa de dvs.
multumesc, pare mai usor decit ma asteptam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)
Initiala tatalui scrisa gresit in certificatul de nastere jully3tt3 jully3tt3 Daca tatal are prenumele Gh. R. , care o sa fie initiala tatalui in actele copilului ( Gh. sau R. sau ambele)? Conteaza acest lucru in auteticitatea actelor? ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere care nu corespunde cu registrul din primarie edera02 edera02 Am descoperit de curand ca in registrul de la primarie figurez cu un singur prenume; in certificatul de nastere am doua prenume, si prin urmare toate ... (vezi toată discuția)