avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Curtea de apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Curtea de apel

Intr-un proces penal, curtea de apel poate da o sentinta mai grea decat sentinta pronuntata de tribunal? Mentionez ca in cazul de fata doar inculpatii au facut apel.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 09:46, 18 Martie 2011
Nu. A se vedea dispoz. art. 372 si 385 ind. 8 C.pr.pen. care se refera la neagravarea situatiei in propria cale de atac. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de condamnare- 2 ani cu executare pentru ucidere din culpa ruonscalafat ruonscalafat azi sotul meu a fost condamnat la 2 ani inchisoare cu executare in urma apelului la Curtea de apel. In perioada 07.04.2010-27.05.2011 a fost arestat preventiv. ... (vezi toată discuția)
Recurs la i c c j . in cazul in care eu am facut recurs iar parchetul nu a facut recurs . maneageorge99 maneageorge99 BUNA SEARA ! Am fost condamnat la 5 ani cu executare de catre instanta de fond,mentinuta de Curtea De Apel,acum am facut recurs si am primul termen la I C C J ... (vezi toată discuția)
Condamnare.recurs declarat de inculpat. se poate schimba pedeapsa? Simona_Bella Simona_Bella Bine v.am gasit! Am o intrebare: Exista riscul ca o persoana,aflata in proces,acum este cu dosarul in recurs la Inalta Curte de Casatie,sa primeasca o ... (vezi toată discuția)