avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen avocat stagiar 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen avocat stagiar 2011

As dori va rog,sa stiu daca anul acesta 2011 in toamna pt examenul de av.stagiar,se va sustine examen tip grila sau va fi tot sinteza?
Si ce-a de-a doua intrebare,daca se va da din noile Coduri sau tot din cele vechi?
(avand in vedere ca de la 1 oct.2011,vor intra cele noi in vigoare)
Va rog daca puteti sa-mi trimiteti raspunsul si pe mail alberta434@yahoo.com
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: oanaluca2010 , utilizator 12:01, 8 Iunie 2011
Nu s-a stabilit inca modalitatea de examinare (grila sau sinteza). Regula pana acum a fost SINTEZA, iar exceptia a fost grila.
Actualele coduri fac obiectul examenului.

E deschis un topic pe forum legat de tema Baroului 2011 : www.avocatnet.ro/content/for...

Buna ziua sunt si eu interesata de acest examen.Nu m-am apucat de invatat inca. Va rog sa ma informati cand e examenul, si sa-mi trimite-ti si mie sintezele. oanaromitan@yahoo.com.
multumesc foarte frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou 2009 Luciana21 Luciana21 Buna ziua, stie cineva detalii despre examenul de admitere la Barou din 2009 si daca va fi organizat la nivel nationa.Cum ramane cu noile coduri care se pare ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)
Admitere barou oct 2011 opisscitum opisscitum Deschid acest topic in speranta de a ne ajuta reciproc cu informatii si materiale legate de examenul de primire in profesia de avocat(stagiar) pt sesiunea oct ... (vezi toată discuția)