avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu banca

salut,as vrea sa stiu si eu,mama mea a facut un imprumut in 2006 pentru o prietena de familie,acea doamna nu a mai platit ratele si la mama i-a venit de plata 75000 lei noi.. daca nu are serviciu si nici bunuri personale pentru ca locuinta e pe numele bunicului care e decedat,ce se poate intampla? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinutza23 , utilizator 13:04, 18 Martie 2011
locuinta e pe numele bunicului doar pentru ca mama nu a facut dezbaterea succesiunii. Banca poate cere ea dezbaterea succesiunii, in numele mamei si apoi sa execute silit acest imobil. Asta daca stie de existenta acestui drept de mostenire.
Locuinta e pe numele bunicului decedat , deci e mostenirea dansei , nu ? eu as sugera sa faca repede acte pe numele tau , daca se poate cu act de vanzare -cumparare .
va trebui sa discute cu cei de la banca, ei stabilesc conditiile de recuperare a banilor
eu cred ca-i ceva mai complicat pentru ca e casa parintilor tatalui meu care e decedat si el.. in teorie suntem urmasii dar daca ceilalti frati ai tatalui meu nu ar fi de acord sa pierdem casa,ar putea sa fac ceva impotriva? pentru ca ei cred ca au aceleasi drepturi la locuinta ca si noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa decesul unui parinte marietaciolan marietaciolan Buna dimineata,va rog sa-mi expicati si mie ce mai pot face in urmatorul caz: tata a decedat acum 15 ani,am fost 4 frati dar o sora a decedat si am ramas 3 ... (vezi toată discuția)
Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Subiect: credit banca Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunicii mei din partea mamei au decedat ambii acum ... George Hyp George Hyp Buna ziua! Bunicii mei din partea mamei au decedat ambii acum 20 ani. Acestia aveau 4 copii, dintre care ceilalti 3 ( cu exceptia mamei mele) sunt inca in ... (vezi toată discuția)