salut,as vrea sa stiu si eu,mama mea a facut un imprumut in 2006 pentru o prietena de familie,acea doamna nu a mai platit ratele si la mama i-a venit de plata 75000 lei noi.. daca nu are serviciu si nici bunuri personale pentru ca locuinta e pe numele bunicului care e decedat,ce se poate intampla? va multumesc
locuinta e pe numele bunicului doar pentru ca mama nu a facut dezbaterea succesiunii. Banca poate cere ea dezbaterea succesiunii, in numele mamei si apoi sa execute silit acest imobil. Asta daca stie de existenta acestui drept de mostenire.
Locuinta e pe numele bunicului decedat , deci e mostenirea dansei , nu ? eu as sugera sa faca repede acte pe numele tau , daca se poate cu act de vanzare -cumparare .
eu cred ca-i ceva mai complicat pentru ca e casa parintilor tatalui meu care e decedat si el.. in teorie suntem urmasii dar daca ceilalti frati ai tatalui meu nu ar fi de acord sa pierdem casa,ar putea sa fac ceva impotriva? pentru ca ei cred ca au aceleasi drepturi la locuinta ca si noi.
Credit banca
Florin Negrea
Subiect: credit banca
Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu ... (vezi toată discuția)