avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de lichidare

Ce masuri se pot lua impotriva unui angajat, care ignora fisa de lichidare. (nu se duce sa obtina nicio semnatura si in data expirarii cim, pleaca)

multumesc

Alte discuții în legătură

Incetare cim GeorgeG GeorgeG Buna ziua! Mi-am dat demisia de la societatea la care lucrez iar termenul de preaviz s-a implinit. Dupa implinirea termenului am predat unele bunuri care ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca elenaa25 elenaa25 Buna dim., In cazul in care SC nu a intocmit fisa postului unui angajat pe care l-a concediat ( art.65(1), ce masura se poate lua impotriva SC?? de cand este ... (vezi toată discuția)
Pot contesta fisa de lichidare? ContSters114698 ContSters114698 Ce valoare are o fisa de lichidare primita dupa aproape jumatate de an de la incetarea CIM si care nu are semnatura mea pe ea? Pot contesta fisa de lichidare ... (vezi toată discuția)