Am divortat de prima nevasta acum 9 ani. Din aceasta casatorie am o fata care are acum 13 ani. In urma divortului instanta a decis ca copilul sa ramana la mama. Mama, in loc sa i-a copilul cu ea, l-a lasat la paritii ei intr-un sat deoarece ea lucra intr-un oras fara posibilitate de a face naveta zilnic... deci era cu copilul doar in weekend. In urma unei discutii ne-am inteles ca copilul sa ramana la mine deoarece ea nu are posibilitatea sa se ocupe de el cum trebuie, o ancheta sociala cel mai probabil mi l-ar fi dat mie oricum... in final copilul e la mine de 7 ani. M-am recasatorit cam tot de 7 ani... in familie totul e OK nevasta tine la copil, nu sunt probleme de loc.
Problema este urmatoarea: in urma cu 4-5 ani, copilul a plecat la fosta sotie in vacanta de vara, aceasta l-a convis sa nu se intoarca la mine. Ea avand decizia judecatoreasca in mana prea multe nu am putut face, deci l-a inscris la scoala din sat si alocatia a cerut-o pe cardul ei. X-(
Nici nu a inceput bine scoala ca copilul s-a dat seama de "truc" si a plans pana l-a adus inapoi si de atunci e la mine. Cum alocatia o primeste ea pe card, o trimite la 2-3 luni dupa indelungi insistente.
Ce trebuie sa fac pentru a transfera alocatia pe un alt cont in conditiile date?
Mentionez ca fosta nevasta in principiu e de acord cu acest lucru.
Buna ziua .cum pot sa fac sa schimb alocatia copilului pe cardul meu..copilul fiind la mine si alocatia fiind pe cardul fostului sot.eu nu mai lucuiesc pe domiciliul fostului sot ci pe al parintilor mei.divortul nu este terminat inca.unde trebuie sa merg sa imi schimb alocatia pe un card de al meu?
Evacuare copil minor
pendre
Evacuare copil 27 de ani.
Sant divortat in primul casatorie am 2 copil la care trebue sa platesc pensie alimentara. Mam recasatorit sotia actuala are un ... (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani
Popescu Tudor
Buna ziua,
In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)