Buna seara.Am si eu o intrebare 'Sunt in concubinaji cu o femeie ,ea are 2 fete de 11 si 13 ani prin divort fetele au ales acum 1 an jumate sa stea la tatal lor acum e o mare mare problema tatal lor se comporta fff rau si urat cu ele le injura nu le ofera mai nimic ce.a mare a mers 1 saptamana la scoala cu adidasi rupti si prin ploaie uda fleasca nu la interesat pe tatal lor cu toate ca ia alocatia si pensia alimentara la zi ,in momentul de fata nu au lemne de foc se duc si iau fetele de pe coasta si din garduri sa faca focul si in plus de asta ele merg la scoala si mai au grije si de bunica lor care e la pat pt ca daca nu au grije de ea e de zastru cu taicasu .Va rog spuneti ce putem face pt fete legal si ca acest om sa plateasca pt tot ce face cu aceste fetite ?Vine baut ffff rau seara de prin sat si le injura le face in toate felurile .Plud de asta o injura tot timpul pe fosta nevasta si o facr in tot felul cu toate ca sunt despartiti legal de 6 luni .
Daca fetele au ales sa stea la tatal lor,este mai problematic
Mama fetelor daca detine probe rezonabile,martori care sa sustina comportamnetul tatalui sa faca sesizare oficiala la protectia copilului
Ok dar acuma fetele nu mai vor sa stea sub niciun fel ele vor sa plece de acolo sub ori ce chip ,am omis sa spun asta .Au zis ca spun si in tribunal asea ceva cum se comporta cu ele .